Tilstandsrapport

Få overblik over skader på dit hus
mand banker på gulv under et huseftersyn udført af Arkitektfirma Arne Birk

Skal du sælge bolig på Fyn og øerne, og har du brug for en tilstandsrapport? Hos Arkitektfirmaet Arne Birk laver vi også tilstandsrapporter, og vi kan hjælpe dig med at komme trygt og hurtigt gennem et boligsalg.

Når du sælger din bolig, er du ansvarlig for fejl, mangler og skader i op til 10 år efter salget. Med tilstandsrapporten i hånden kan du fraskrive dig dit sælgeransvar.

Samtidig får din køber ved hjælp af en tilstandsrapport et godt overblik over ejendommens synlige skader og dermed mulighed for at forsikre sig for skjulte fejl eller mangler. Som sælger skal du nemlig også sørge for at indhente tilbud på en ejerskifteforsikring.

Hvad koster en tilstandsrapport?

Det er frivilligt at få lavet en tilstandsrapport, men næsten alle boligsælgere vælger at få udarbejdet en tilstandsrapport.

Prisen på tilstandsrapporter varierer alt efter, hvor stor og hvor gammel ejendommen er. Vi laver et tilbud til dig, og tilstandsrapporten vil typisk koste et sted mellem 4.500 kr. og 6.500 kr.

Undgå ansvar med en tilstandsrapport

Tilstandsrapporten giver dig mulighed for at fraskrive dig ansvaret for husets byggetekniske tilstand. Derfor bør prisen på en tilstandsrapport ses i lyset af, at du uden en tilstandsrapport kan blive gjort ansvarlig for ejendommens fejl og mangler i op til 10 år.

Hos Arkitektfirmaet Arne Birk sørger vi for at fortælle dig, hvad der kommer til at stå i tilstandsrapporten, når vi har set på dit hus. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder og ikke bliver overrasket, når du læser den færdige tilstandsrapport.

logo, huseftersyn
glad medarbejder hos Arne birk arkitekter

Hurtig levering af tilstandsrapport

Vi ved, at du har brug for at kunne lukke handlen hurtigt, når du har en køber på hånden. Derfor sørger vi for at udarbejde og levere tilstandsrapporten hurtigt.

Beskikkede bygningssagkyndige

Hos Arkitektfirmaet Arne Birk bliver din ejendom vurderet af en bygningssagkyndig, som gennemgår bygningerne fra inderst til yderst, og beskriver ejendommens synlige tilstand i en tilstandsrapport.

Vi er ISO-certificeret for at kunne udarbejde tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn, og vores bygningssagkyndige, el-teknikere og energikonsulenter er beskikkede af enten Energistyrelsen og/eller Sikkerhedsstyrelsen.