Om- og tilbygning

Opdater dit hus, og få mere plads, lys og luft
Skitser af nybyggeri af arkitektfirma Arne Birk

Mangler du mere plads? Eller trænger dit hus til at blive moderniseret? Arne Birks arkitekter kan hjælpe dig med at tegne en om- eller tilbygning og få dit hus til at opfylde nye krav og behov.

Vi har stor erfaring med ombygning, tilbygning og husrenovering. Gennem årene har vi været med til at forskønne og forny mange ældre bygninger.

Arkitekttegnet ombygning

Der er mange fordele ved at inddrage en arkitekt, når du gerne vil lave en tilbygning. Sammen med vores arkitekt har du nemlig mulighed for at drøfte alle dine ønsker og ideer. Og ved hjælp af visualiseringer får du syn for sagen og kan træffe det bedste valg.

Arkitekten kigger på husets plantegning og kommer med forslag til din tilbygning, som du måske ikke selv havde tænkt på. Fx forslag til bedre rumfordeling, så kvadratmeterne bliver udnyttet optimalt. Eller forslag til ny opdateret facade, så huset får et moderne udtryk.

Små detaljer gør en stor forskel

En tilbygning skal naturligvis opfylde dine designdrømme og krav til indretning. Men vores arkitekt sørger også for, at tilbygningen passer arkitektonisk til den gamle byggestil. På den måde smelter det nye byggeri smukt sammen med dit nuværende hus.

Selv små detaljer kan gøre en stor forskel i husets stil. Med arkitektens hjælp får du en tilbygning, du bliver glad for i mange år.

En tilbygning der holder tidsplan og budget

Hvis du ikke har byggeteknisk viden eller erfaring, er en husrenovering eller tilbygning en stor opgave. På vores tegnestuen har vi alle de nødvendige kompetencer til ombygning og tilbygning samlet på et sted. Vi er også certificeret i bæredygtigt byggeri.

Ved at vælge os til din husrenovering får du adgang til mange års erfaring – vi ved, hvad ændringer og tilføjelser koster. Vi guider dig igennem byggeprojektet, så du undgår fejl og uforudsete forsinkelser og holder dit budget.

Kom i gang med din ombygning

Du kan nøjes med tegninger fra vores arkitekt. Men ønsker du at gå skridtet videre, kan vi også hjælpe dig med projektering af byggeriet. Det vil sige færdige tegninger af din tilbygning eller husrenovering, som håndværkerne kan bruge til tilbudsgivning.

Når byggeriet går i gang, kan vi føre tilsyn med håndværkerne for dig. Læs mere om vores bygherrerådgivning her.