Køber-rådgivning

Få tryghed og overblik, når du køber hus
mand undersøger dør ved eftersyn hos arkitektfirma Arne Birk

Det er en stor beslutning at købe et hus. Der er mange ting, som du skal vurdere og tage stilling til, og det kan skabe tvivl og usikkerhed. Bestil køberrådgivning hos Arkitektfirmaet Arne Birk, og få tryghed, når du handler hus.

Vi dækker Fyn og øerne, og vores bygningssagkyndige kører ud til den ejendom, hvor du har brug for at få et professionelt og uvildigt huseftersyn.

Træf den rigtige beslutning med køber-rådgivning

Har du ingen byggeteknisk erfaring eller viden, kan det være svært at forstå tilstandsrapporten og el-rapporten. Her kan køberrådgivning hjælpe dig.

Med køberrådgivning får du hjælp til at forstå de forhold, der er nævnt i rapporterne. Vores bygningssagkyndige gennemgår rapporterne punkt for punkt og forklarer alt for dig. Du får konkrete anbefalinger til, hvordan du kan udbedre eventuelle fejl, og hvad det vil koste. Du får også viden om, hvordan du kan vedligeholde boligen fremover.

Vores bygningssagkyndige gennemgår boligen og alle husets rapporter sammen med dig, og i løbet af huseftersynet kan du få svar på dine spørgsmål: Er det muligt at bygge om eller til og få præcis det hus, jeg drømmer om? Hvor alvorlig er fugtskaden i kælderen? Hvor lang levetid har taget? Hvor mange penge skal jeg forvente at bruge på vedligeholdelse de næste 10 år?

møde mellem to mennesker hos Arne Birk arkitektfirma

Få hjælp til at forstå din tilstandsrapport og el-rapport

Slip for overraskelser med en købergennemgang

Med en købergennemgang er du garanteret at dit huskøb ikke indeholder ubehagelige overraskelser. Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud der er tilpasset dig.

Leave this field blank
kvinde sidder og kigger ind i skærm hos arkitektfirmaet Arne Birk

Bygge om eller bygge til?

Køberrådgivning gør dig klogere
To unge mennesker med fingrene i vejret, der overvejer ombygning hos arkitektfirma Arne Birk

Køber-rådgivning giver tryghed og sparer dig for ærgrelser.

Drømmer du om at sætte dit eget præg på et hus ved at bygge om eller bygge til? Så er det rigtig fornuftigt at få køberrådgivning, inden du sætter din underskrift på købspapirerne.

Et huseftersyn ved en af Arne Birks dygtige bygningssagkyndige giver dig en grundig gennemgang af ejendommens historik og arkitektur.

Vores beskikkede bygningssagkyndige kender lovgivningen og ved, om dine byggedrømme er lovlige i det område, hvor ejendommen ligger. Ved hjælp af et huseftersyn får du også klar besked om, hvad du må i forhold til lokalplaner, kommuneplaner osv.

Få et energieffektivt hus

Når du handler hus, skal du også tage stilling til den energirapport, der følger med. Her kan du også blive i tvivl om, hvordan sparer du bedst på varmeregningen?

Når du bestiller køber-rådgivning, kan du nemmere træffe den rigtige beslutning i forhold til energirenovering og få et energieffektivt og CO2-venligt hus.

Hvad koster køber-rådgivning?

Hos Arkitektfirmaet Arne Birk tilbyder vi køberrådgivning på Fyn og på øerne. Det er vores beskikkede bygningssagkyndige, der foretager køberrådgivning.

Prisen for et huseftersyn er 4.000 kr. inkl. moms. Hertil skal du lægge kørsel efter statens takster og eventuel udgift til færge.

Hvordan foregår køberrådgivning?

Du mødes med Arne Birks bygningssagkyndige på adressen ved den ejendom, du gerne vil købe. Sammen kigger I på huset indenfor, og I ser også på huset udenfor.

Et huseftersyn foregår mundtlig og er udelukkende byggeteknisk rådgivning. Vores beskikkede bygningssagkyndige går huset igennem fra kælder til loft og kommenterer fejl og mangler.

Vil du gerne have alle vores råd på skrift efter gennemgangen af ejendommen, kan du tilkøbe en skriftlig rapport.

mand banker på gulv under et huseftersyn udført af Arkitektfirma Arne Birk
mand står ved vask og kigger i computer, en rådgiver fra arkitektfirma Arne Birk

Hvad er forskellen på køber-rådgivning og en tilstandsrapport?

Vi gennemgår tilstandsrapporten, el-tjek og energimærke. Vi går huset igennem fra kælder til loft, fra sokkel til rygning. Vi kommenterer fejl og mangler, og vi giver dig konkrete anbefalinger til, hvordan du kan udbedre fejl og mangler, og du får anbefalinger til generel vedligeholdelse af ejendommen. Hvis du overvejer om- og tilbygninger, oplyser vi om muligheder og begrænsninger.

Køberrådgivning giver dig også et udførligt indblik i ejendommens energimæssige stand, og du får anvisninger til, hvordan du kan reducere husets energiforbrug.

Med køberrådgivning får du en indsigt i ejendommens tilstand, som er væsentlig mere dybdeborende end en tilstandsrapport. Du får en økonomisk oversigt over forventede udgifter til vedligehold, og eventuel renovering. Du får viden om muligheder og begrænsninger, og det samlede overblik giver dig tryghed i forbindelse med køb af ejendom.

Med køber-rådgivning undgår du tvivl

Alt i alt giver køberrådgivning dig tryghed, når du handler hus, og du kan bedre træffe de rigtige økonomiske beslutninger. I sidste ende kan et grundigt huseftersyn af den bolig, du gerne vil købe, spare dig for mange penge.

smilende medarbejder snakker med kunde hos arkitektfirma Arne Birk