Huseftersyn

Fraskriv dig ansvaret for fejl og mangler
mand står på stige under et eftersyn af Arne birk arkitektfirma

Hos Arkitektfirmaet Arne Birk i Svendborg kommer vi hele vejen rundt huset. Uanset om du køber, sælger eller bygger hus, så leverer vi alle de nødvendige rapporter og tilbyder også uvildig rådgivning.

Når du sætter dit hus til salg, er et huseftersyn aktuelt. Et huseftersyn er frivilligt, men huseftersynsordningen giver mulighed for, at du kan fraskrive dig dit sælgeransvar for skader på ejendommen i op til 10 år.

Formålet med huseftersynsordningen er at give køber et indblik i tilstanden på sin kommende bolig og godt overblik over synlige skader.

Et huseftersyn kræver to rapporter: En tilstandsrapport og en elinstallationsrapport.

En tilstandsrapport bliver lavet af en beskikket bygningssagkyndig, som gennemgår bygningerne fra inderst til yderst. Tilstandsrapporten beskriver synlige skader og ejendommens byggetekniske tilstand.
En elinstallationsrapport også kaldet et eleftersyn bliver lavet af en autoriseret elektriker. Elektrikeren tager stikprøver og kontrollerer om de elektriske installationer fungerer og er lovlige.

Med en tilstandsrapport og en elrapport i hånden er du klar til at bestille et tilbud på en ejerskifteforsikring til din køber.

Har du brug for et energimærke eller for oplysninger til BBR, så kan vi også hjælpe dig med. Og hos Arne Birk kan du også få uvildig køberrådgivning , når du vil købe hus. Og bygherrerådgivning, når du går i gang med at bygge.

mand ordner dør ved huseftersyn, udført af Arkitektfirma Arne Birk

Tryghed når du køber, sælger eller bygger hus

Rådgivning og rapporter

Bestil det lovpligtige energimærke
Det er lovpligtigt at få lavet et energimærke, når du sætter dit hus til salg. Energimærket beskriver, hvor energieffektivt huset, og formålet er at give køber mulighed for at sammenligne energiforbruget på forskellige ejendomme. Hos Arne Birk kan vi lave det lovpligtige energimærke til dig.

berrådgivning giver klar besked
Et huskøb er en stor og vigtig investering. Men der kan hurtigt opstå spørgsmål, som du har brug for at få afklaret – især hvis du ikke har byggeteknisk viden og indsigt. Hos Arne Birk tilbyder vi køberrådgivning. Det giver dig klare svar, så du undgår overraskelser og trygt kan underskrive købskontrakten.

Spar tid og besvær med bygherrerådgivning
At bygge nyt og bygge om er en stor opgave og en kompliceret proces. Med bygherrerådgivning får du tilknyttet en uvildige bygningssagkyndig, som hjælper dig undervejs. Han fører tilsyn med byggeriet og sørger for, at kontrakten bliver overholdt. Det sparer dig for en masse tvivl, tid og besvær.

BBR – få lavet en opmåling af din ejendom
Ved du, om BBR-oplysningerne på dit hus er korrekte? Din ejendomsvurdering fastsættes ud fra din boligs areal. Og det er dit ansvar som boligejer, at tallene er korrekte. Hos Arne Birk kan vi hjælpe dig med at lave en opmåling af din ejendom, så du får de helt korrekte oplysninger til BBR.

 

 

.

møde hos arkitektfirma Arne Birk

Vil du vide mere?

smilende medarbejder rækker papirer til anden medarbejder hos arkitektfirma Arne Birk

Har du spørgsmål?

Det kan være en stor opgave at finde rundt i de forskellige tilbud og rapporter, når man skal købe, sælge eller bygge om. Men bare rolig: Hos Arne Birk har du altid ekspertviden lige ved hånden. Kontakt os, så finder vi svar på dine spørgsmål.