Erhvervsbyggeri

Tegning og projektering af byggeri for erhverv
mand kigger i telefon hos Arkitektfirma Arne Birk

Hos Arkitektfirmaet Arne Birk har vi mange års erfaring med at tegne og projektere alle typer af erhvervsbyggeri. Både nybyg, ombyg og renovering.

Er du ejendomsinvestor eller -udvikler? Ejendomsselskab? Eller privat virksomhed som har brug for at udvide dit domicil? Så kan vi hjælpe dig med at planlægge og udføre byggeriet.

Vi udfører erhvervsbyggeri på hele Fyn, og vi har erfaring med alle faser i byggeriet. Fra de første undersøgelser og afgrænsninger. Til skitser, godkendelse af myndigheder og selve projekteringen. Vi sørger også for byggetilsyn og færdigmelding af byggeriet.

Arkitekt til erhverv

Tæt dialog og samarbejde er vigtigt i vores arbejde med erhvervsbyggeri. Som bygherre har du indflydelse fra start til slut, og sammen skaber vi et resultat, du bliver tilfreds med.

Vores arkitekter tegner alt fra nyt kontorbyggeri til nye produktionsfaciliteter. Og vi har gennem årene været involveret i mange udvidelse og ombygninger af eksisterende bygninger, så de kan opfylde nye krav og behov.

Renoveringsopgaver har vi mange af, og vi sætter en ære i at integrere form og funktion med de eksisterende omgivelser. Vi har forvandlet adskillige ældre bygninger til helt nye formål, fx beboelse, butikslejemål og kontorbyggeri.

Møde mellem parter ved køberrådgivning, sammen med Arkitektfirmaet Arne Birk

Fagkompetencer til hele erhvervsbyggeriet

Arkitektfirmaet Arne Birk arbejder både i totalentreprise, hovedentreprenør og fagentreprise. På vores tegnestue i Svendborg har vi alle faglige kompetencer samlet under et tag: Konstruktør og ingeniører og også certificerede energikonsulenter og brandrådgivere.

Det betyder, at du som bygherre har nem og hurtig adgang til al den nødvendige viden og erfaring i takt med, at dit erhvervsbyggeri skrider frem.

Bæredygtigt erhvervsbyggeri

Hos Arne Birk er vi også certificeret i bæredygtigt byggeri og er helt opdaterede på de krav, der stilles til morgendagens byggeri. Vi tegner klimavenligt erhvervsbyggeri, der lever op til de seneste krav inden for Co²-belastning, energieffektivitet og indeklima.

Kontakt os, og få en snak om dit næste erhvervsbyggeri

glad medarbejder hos Arne birk arkitekter

Udvalgte referencer