Ejerskifteforsikring

Dækker skjulte fejl og mangler
ejerskifteforsikring af Arkitektfirma Arne Birk

Når du har fået Arkitektfirmaet Arne Birk til at lave tilstandsrapport og elinstallationsrapport for dig, så kan vi også hjælpe med at skaffe et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Hvem tegner en ejerskifteforsikring?

Det er køberen af dit hus, der tegner ejerskifteforsikringen. Men det er dig som sælger, der skal skaffe et tilbud til køber, hvis du vil fraskrive dig dit 10-årige ansvar for skjulte fejl og mangler.

Køber får med en ejerskifteforsikring mulighed for at få dækket eventuelle skjulte fejl og mangler på huset.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring er en forsikring, der dækker skjulte fejl og mangler i din bolig.

Med skjulte skader menes skader, som ikke er beskrevet i tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten, og som køber derfor ikke kunne kende til, da huset blev overtaget.

En ejerskifteforsikring dækker kun de dækker skader, der er sket før overtagelsesdatoen. Hvis der opstår skader efter overtagelsesdatoen, er det ikke ejerskifteforsikringen, men derimod husforsikringen der kan dække.

møde mellem kunde og rådgiver hos Arkitektfirma Arne Birk

Hvad er prisen på en ejerskifteforsikring?

Der er findes ikke en fast pris på en ejerskifteforsikring. Det afhænger helt af din ejendoms alder og størrelse.

Som sælger er du kun forpligtet til at betale halvdelen af ejerskifteforsikringen – og kun hvad der svarer til prisen på det billigste forsikringstilbud. Og kun prisen for standarddækning.

Køberen af dit hus er ikke forpligtet til at tegne ejerskifteforsikring, det er helt frivilligt. Og din køber skal heller ikke nødvendigvis acceptere det forsikringstilbud, som du som sælger skaffer.

Hos Arne Birk har vi samarbejdspartnere, der kan indhente et godt tilbud til dig på en ejerskifteforsikring.

Glad medarbejder hos arkitektfirma Arne Birk