BBR

Bestil BBR-opmåling af din ejendom
mand måler op indendørs, rådgiver hos Arkitektfirma Arne Birk

Har du brug for at finde ud af BBR-oplysninger på din ejendom stemmer og er korrekte? Så kan Arkitektfirmaet Arne Birk i Svendborg hjælpe dig. Vi laver opmålinger af ejendomme på hele Fyn.

Informationer i BBR er dit ansvar som boligejer

BBR står for Bygnings- og Boligregistret, og det er et register, hvor der står oplysninger om Danmarks grunde, bygninger og private boliger.

Alt fra kommuner til forsyningsselskaber og realkreditinstitutter trækker informationer ud af BBR. Og når du skal sælge dit hus, bruger ejendomsmægleren BBR-oplysninger i salgsopstillingen. Derfor er det dit ansvar som ejer af en ejendom, at informationerne i BBR er rigtige.

Det er dit ansvar som boligejer at opdatere BBR-informationer.

Husk BBR, når du bygger om og bygger til

Når du laver ændringer i din bolig, skal du sørge for at rette dine BBR-oplysninger. Det gælder fx hvis du bygger om eller bygger til. Din ejendomsvurdering fastsættes nemlig ud fra din boligs areal i BBR.

Hvis der er fejl i dine BBR-informationer, får du en forkert ejendomsvurdering og måske også en forkert ejendomsværdiskat. Derfor skal du indberette til- og ombygninger til BBR. Hos Arkitektfirmaet Arne Birk kan vi hjælpe dig med de rigtige oplysninger.

Få styr på BBR-oplysninger, inden du sælger hus

Skal du i gang med at sælge din bolig, så har du som ejer pligt til at sørge for, at BBR-oplysninger er korrekte. Informationerne skal stemme overens med de faktiske forhold.

Gennem årene har du måske fået et drivhus, udvidet garagen eller opført et anneks. Måske har du bygget om eller til. Alle de oplysninger skal stå i BBR. Hos Arne Birk kan vi lave en opmåling for dig, så BBR kan blive opdateret.

Omvendt, skal du købe hus, så bør du også tjekke om BBR-oplysningerne er korrekte. I den forbindelse kan du overveje at få køberrådgivning af Arne Birk.

mand står med computer og måler op som rådgiver for arkitektfirma Arne Birk
glad medarbejder hos Arne birk arkitekter

Hvad koster en BBR-opmåling?

Hos Arkitektfirmaet Arne Birk kan vi hjælpe dig med at få tjekket dine BBR-oplysninger. Det gør vi ved at lave en opmåling af huset.

Prisen på en BBR-opmåling afhænger bla. af størrelsen på dit hus, samt hvor kompleks bygningen er. Derfor anbefaler vi at du kontakter os, så vi kan give dig den bedste pris baseret på netop din situation.

Bestil tid til kontrol af BBR-oplysninger

Det er en bygningskonstruktør eller en bygningssagkyndig fra Arkitektfirmaet Arne Birk, der måler dit hus op. Hvis der også er brug for landinspektør for at få foretaget alle opmålinger til BBR, så har vi dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig.